Arganolie voor je huid
Posted by on aug 11, 2015 in Gezondheid | 0 comments

Arganolie is een haast magische olie dat al honderden jaren word gebruikt voor diverse huidaandoeningen. Het komt oorspronkelijk uit Marokko en is in de laatste jaren ook over de rest van de wereld bekend geworden.

Arganolie voor je huidArganolie voor je huid is een heel zeldzame olie uit Marokko. Het is volkomen natuurlijk en komt van de vruchten van de arganboom. De arganboom vruchten kun je vergelijken met olijven, ze zijn dan ook groen. Van de groene vruchten word de arganolie voor je huid getrokken. Je kunt je wel voorstellen dat er uit zo een vrucht niet veel olie komt en het is hierdoor heel zeldzaam.

Medische eigenschappen

Arganolie heeft een genezende werking. Het wordt dan ook honderden jaren gebruikt voor diverse huidaandoeningen. Tegenwoordig word het zelfs in het westen voorgeschreven als een medicijn tegen diverse huidaandoeningen. Er worden zelfs onderzoeken gedaan naar genezende werking van arganolie op ziektes zoals Alzheimer.

Cosmetische gebruik

Tegenwoordig is vooral de cosmetische gebruik van arganolie hoog. Het wordt in grote volumes vanuit Marokko geëxporteerd en verkocht. Het wordt vooral voor het huid gebruikt en het geneest dan ook diverse aandoeningen. Arganolie voor je huid zorgt ook voor een gezonde, glanzende en een veel zachtere huid. Je kunt meer leren over de werking van arganolie voor je huid op mogadorcosmetics.nl.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *