Auto kopen in Duitsland
Posted by on jan 13, 2015 in Vervoer | 0 comments

Importeer een personenauto!

Auto kopen DuitslandWilt u graag een nieuwe auto kopen en bent u op zoek naar een mooi en degelijk Duits merk? Gaat u uw huidige Volkswagen of Mercedes vervangen na vele jaren van trouwe dienst en zoekt u een auto die hier zo dicht mogelijk bij in de buurt komt? Of wilt u gewoon zo goedkoop mogelijk een nieuwe wagen kopen? In al deze gevallen kunt u het beste een auto kopen in Duitsland. De optie om een nieuwe personenauto te laten invoeren wordt steeds populairder onder Nederlanders en daar is een goede reden voor. U leest dit hieronder.

Vind meer waar voor minder geld

Er zijn veel voordelen verbonden aan het importeren. Er is echter één hoofdvoordeel waar veel mensen het over hebben wanneer zij denken aan het kopen in Duitsland. Dit heeft alles met de prijs te maken. Het is simpelweg een stuk goedkoper om uw nieuwe wagen vanuit het oosten te importeren dan wanneer u deze lokaal bij uw dealer koopt. Het komt er namelijk op neer dat u in dit geval een stuk minder belastingen betaalt. De BPM, belasting personenauto’s en motorrijwielen valt een stuk lager uit en dit kan u veel geld besparen op uw nieuwe auto. Het is bovendien erg voordelig om naar Duitsland te kijken omdat Duitse auto’s bekend staan om de vele extraatjes die ze bieden. Het zijn vaak luxe wagens die vol zitten met technische snufjes en aanvullende technologie. Dat is natuurlijk de wagen die u wilt kopen: eentje die meer waar biedt voor minder geld.

Bereken uw kosten

U moet uzelf echter niet verkijken op de prijs. Het kopen in Duitsland brengt natuurlijk extra kosten met zich mee. Als u echter goed op deze overige onkosten let, dan kunt u alsnog veel geld besparen met uw aankoop van over de grens. Een auto kopen in Duitsland is een belangrijke aankoop en die maakt u dus niet onberekend. Rekent u op de volgende kosten, dan zit u nooit fout:

Transportkosten om de wagen naar Nederland te vervoeren vanuit Duitsland.

Een verzekering die gepaard gaat met het transport naar Nederland.

Kosten voor een RWD keuring en eventuele APK kosten.

De BPM, deze zal zoals gezegd lager uitvallen dan bij een aankoop in Nederland.

Kijk snel verder

Wilt u direct een auto kopen in Duitsland? Kijk dan snel verder op onze website. U leest hier nog veel meer belangrijke informatie die u moet weten voordat u een nieuwe auto kopen gaat.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *