Begin vandaag nog met een gezonder leven
Posted by on feb 23, 2014 in Dieet | 0 comments

Voor een gezonde leven moet je veel bewegen maar je moet ook gezond eten door een goede balans te houden tussen bewegen en eten blijf je gezond.

groene smoothieMet bewegen hebben mensen meestal niet zoveel moeite want veel mensen in Nederland fietsen graag of laten ze hun hond uit zo komen ze aan hun dagelijkse benodigde beweging maar alleen dit is niet genoeg. Wat veel mensen niet doen is gezond eten daarom is hier nu een gezonde oplossing voor namelijk de groene smoothie.

Groene smoothie is een drankje die word gemaakt door fruit en groente samen te mixen. Er word ook wat  water in gedaan om het wat vloeibaarder te maken zodat het makkelijker te drinken is. Met deze drankje alleen kom je al aan de dagelijkse 200gram van fruit en groente die je nodig hebt. Kijk voor meer informatie op deze website.

Als je een paar dagen deze groene smoothie drinkt zal je al het verschil gaan voelen, je krijgt meer energie en je zal geen last meer hebben van hoofdpijn of moeheid omdat je lichaam nu genoeg voedingstoffen heeft om zichzelf gezonder te maken. Dit gebeurt door de giftige stoffen in je lichaam en huid te verwijderen ook word je bloedsamenstelling in beter balans gebracht. Op lange termijn word je lichaam ook veel sterker waardoor je veel ziektes gaat voorkomen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *