Posted by on jun 10, 2017 in Wonen | 0 comments

Als je buitengesloten bent heb je eigenlijk maar twee opties. De eerste is je slaat je ruit in of je belt een slotenmaker Wassenaar. De tweede optie is natuurlijk veel goedkoper en er ontstaat ook geen schade.

Wanneer je naar een slotenmaker Wassenaar belt word er meteen een slotenmaker op pad gestuurd om je te helpen. Eenmaal aangekomen zal de slotenmaker Wassenaar naar het slot kijken. Als het niet op slot was gedaan kan die deze makkelijk open flipperen of gebruik maken van een haakje. De deur is dan binnen een paar seconden open maar als het wel op slot was gedaan is het een ander verhaal. De slotenmaker moet dan met twee pinnetjes het slot openmaken. Een goede slotenmaker kan dit doen zonder het slot te beschadigen.

Wat er ook vaak gebeurd is dat mensen zich in de nacht of weekend buitensluiten. Wat doe je als dit je overkomt? Ook in dit geval kun je gewoon naar een slotenmaker Wassenaar bellen. Hiervoor hebben de slotenmakers in Wassenaar nu een bereikbaarheidsdienst dat elke dag bereikbaar is. Het is 24/7 open en je kunt er dus altijd terecht. Je moet alleen in de nacht en weekend wel een extra toeslag betalen voor de diensten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *