Een wonder in de wereld
Posted by on dec 24, 2014 in Zwangerschap | 0 comments

Wanneer er een baby geboren is het een echte wonder en dit is vooral zo voor de kersverse ouders.

Geboortedag

geboortebankjes goedkoopDe geboortedag is een hele emotionele en blije dag, want de baby is eindelijk in de wereld. Het kost vrouwen wel vaak veel moeite en pijn, maar er zal geen enkele vrouw zijn, dat niet gelijk helemaal gelukkig is, wanneer ze haar baby voor het eerst vasthoud. Het word dan pas echt en ontmoet ze voor het eerst de baby, dat al negen maanden lang met haar is geweest.

Het is voor de vader natuurlijk ook een hele emotionele en blije dag, al heeft die de baby niet bij zich gevoelt. Hij zal wel voor het eerst een deel van zichzelf zien en de wonder dat ze samen gecreëerd hebben.

Familie en vrienden op hoogte brengen

Na de geboorte moeten ook de familie en vrienden op hoogste gebracht worden, want niet iedereen zal op hoogste zijn van het nieuws. Dit word gedaan met geboortekaartjes en deze kunnen gewoon online gekocht worden en ze worden ook gelijk voor je verzonden.

Het is in sommige delen van Nederland en België ook een traditie, om geboortebedankjes te geven aan de kraamvisite. Koop dan ook de geboortebankjes goedkoop online, dit bespaart je veel tijd en geld.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *