Geld lenen
Posted by on jun 20, 2015 in Zakelijk | 0 comments

Mensen willen vaak graag hun huis verbouwen. De meeste mensen verbouwen de keuken of de badkamer. Het geeft meerwaarde aan hun huis en het geeft hun ook een droomkeuken of badkamer. De verbouwing moet natuurlijk wel gefinancierd worden en hiervoor lenen mensen vaak geld.

Privé lening

geld lenenDe meeste mensen kiezen voor een privé lening. Een privé lening kan bij een bank of kredietverstrekker worden aangevraagd. Bij goedkeuring worden er afspraken gemaakt over de aflossing. Er word afgesproken hoeveel er elke maand moet worden afgelost en over hoeveel maanden de aflossingen worden verdeelt. Er mag dan niet minder of meer afgelost worden dan er is afgesproken. Na een akkoord en ondertekening van de contracten word het bedrag in 1 keer uitgekeerd.

Doorlopende krediet

Een andere populaire vorm van geld lenen is de doorlopende krediet. De doorlopende krediet kan ook bij zowel banken als kredietverstrekkers worden geleend. De doorlopende krediet is wel veel flexibeler en de aflossingen kunnen ook weer worden opgenomen, zolang de doorlopende krediet nog loopt. Er moet wel elke maand minimaal 2% van het totale geldbedrag gestort worden. Bij een doorlopende krediet hoeft ook niet hele bedrag opgenomen te worden en de klant kan zelf kiezen hoeveel die opneemt.

Hoewel de doorlopende krediet veel flexibeler is betaal je er wel meer voor. De rente ligt bij een doorlopende krediet dan ook veel hoger door het renterisico. Wil je ook geld lenen? Kijk dan eens op een van de onderstaande websites:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *