Goederen transporteren
Posted by on jan 1, 2015 in Zakelijk | 0 comments

Goederen transporterenIn Nederland is het transporteren van goederen heel belangrijk, omdat we een handels land zijn en dit word vaak niet door de bedrijven zelf gedaan, maar juist door transportbedrijven.

In Nederland zijn er veel transport bedrijven, wat niet zelf goederen maken maar zich enkel bezig houden met het transporteren ervan. Zo een bedrijf is transportbedrijf Enschede en ze hebben de mogelijkheid om goederen over de hele wereld te transporteren. Dit valt voor bedrijven vaker veel goedkoper uit, dan hun eigen transportdienst te onderhouden.

De kosten van een eigen transportdienst zijn voor de meeste bedrijven gewoon te hoog. Je hebt namelijk vrachtwagen en organisatie nodig. Je hebt dan ook eens de logistiek en het personeel nodig. De symbiose tussen de transportbedrijven en de producerende bedrijven is dan ook groot. Het is ook voor beide heel voordelig, want de ene heeft de logistiek en de andere heeft de goederen.

De transportbedrijven beschikken naast de vrachtwagen ook nog over andere mogelijkheden, wat internationale transport makkelijker maakt. Zo zijn er ook schepen en vliegtuigen beschikbaar om de goederen te vervoeren. In Europa word er wel vaak gebruikt gemaakt, om goederen te transporteren omdat dit goedkoper is. Naar Amerika of Azië kan dit natuurlijk niet en hiervoor moeten wel schepen en vliegtuigen ingezet worden. Meer weten? Klik hier of hier.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *