Grote kortingen op tegels
Posted by on okt 19, 2015 in Wonen | 0 comments

Elke jaar is er een paar keer een uitverkoop omdat er een nieuwe collectie binnen komt en de oude collectie moet verkocht worden, om zo ruimte te maken voor de nieuwe collectie. De oude collectie van tegels worden dan tegen hoge kortingen verkocht.

Restpartijen

wandtegelsDe tegels dat tegen hele hoge kortingen worden verkocht staan ook wel bekend als restpartijen. Restpartijen zijn tegels waar al een aantal keer korting op is geweest maar nog niet verkocht zijn. Het moet uiteindelijk echt weg en daarom worden er hele hoge kortingen gegeven. Deze kortingen lopen op tot zo een tachtig procent en zo bespaar je dus een hoop geld op tegels. Restpartijen bestaan gewoon uit goede kwaliteit vloertegels of wandtegels. Het enige verschil is dat ze uit een oude collectie komen.
Outlet

Restpartijen worden ook vaak in een tegel outlet verkocht, dit is een winkel dat tegels heel goedkoop verkoopt. Als een winkel zijn oude collectie echt niet kwijt kan gaat het naar een outlet, waar het weer tegen hogere kortingen word verkocht. Vaak hebben de winkels ook eigen outlets of ze verkopen hun producten online. De online outlets draaien op hetzelfde concept als de gewone outlets, maar hierbij koop je de tegels online en word het gratis thuis bezorgd.

Meer weten? Kijk dan eens op een van de onderstaande websites:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *