Posted by on mrt 31, 2018 in Wonen | 0 comments

Er zijn verschillende stappen die je kunt nemen om te voorkomen dat inbrekers kunnen toeslaan. Beveilig de buitenkant van het huis door verlichting te installeren en een sticker op het alarmsysteem duidelijk zichtbaar weer te geven. Het alarmsysteem kun je goedkoop door een slotenmaker Leidschendam laten installeren.

Installeer bewegingsdetectielampen aan de oprit, garage, achterdeur en de voordeur. Deze lichten gaan aan wanneer er beweging wordt gedetecteerd, waardoor naderende criminelen worden afgeschrikt. Een slotenmaker Leidschendam weet precies waar deze lampen geplaatst moeten worden voor het meeste effect.

Zelfs een standaard alarmsysteem is voldoende om inbrekers af te schrikken. Bovendien dekken veel verzekeringsmaatschappijen alarmsystemen voor woningen zodat ze later minder hoeven uit te betalen want het voorkomt inbraak. Neem contact op met een slotenmaker Leidschendam om te kijken welke alarmsystemen ze hebben en wat de kosten hiervoor is. Het fijne is dat ze het alarmsysteem ook zelf komen installeren.

De slotenmaker zal ook nachtschootsloten op de deuren installeren wat ook inbraak voorkomt. Doe wel altijd de sloten op slot want anders heeft het weinig zin. De extra sloten en nachtschootsloten zitten vaak standaard in het pakket dat een slotenmaker Leidschendam aanbiedt tegen inbraak. Het is wel verstandig om een offerte aan te vragen zodat je weet precies wat je krijgt en wat het gaat kosten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *