Onderhoud raamprofielen
Posted by on apr 10, 2015 in Wonen | 0 comments

Het onderhouden van raamprofielen bij oude woningen blijkt nog eens veel tijd en geld te kosten. De woningcorporaties zijn hier iedere jaar weer miljoenen euro’s kwijt.

Pvc ramen

Onderhoud raamprofielenBij het bouwen van nieuwe woningen, word daarom vaak gekozen voor pvc ramen, omdat ze onderhoud vriendelijk zijn. De gewone raamprofielen, moeten om het paar jaar geschilderd worden en grondig worden schoongemaakt. Bij het pvc raamprofielen is dit niet nodig, want enkel een spons en een sopje volstaat voor het onderhoud, dit bespaart veel tijd en geld.

Isolatie

De pvc ramen hebben ook een hele hoge isolatie waarde, wat betekent dat ze de woning heel goed isoleren. Er gaat geen warmte verloren door de ramen en er komt ook geen kou binnen. Met het gebruik van pvc ramen, word er dan ook veel geld bespaart, op de energierekening.

Inbraakwerend

De pvc ramen zijn ook nog eens inbraakwerend. De met metalen versterkte frame is heel moeilijk te kraken en het glas zelf is ook versterkt. De sluitnokken geven ook nog eens extra bescherming tegen inbraak.

Betaalbaar

De pvc ramen zijn ook nog eens heel betaalbaar. De pvc ramen kunnen namelijk al voor 60 euro gekocht worden. Ze zijn ook heel makkelijk te plaatsen, zodat er niet extra geld hoeft te worden uitgegeven aan het plaatsen van de ramen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *