Online kasboek
Posted by on jan 27, 2017 in Financieel | 0 comments

Er was een tijd waar de winkels en kasten thuis vol zaten met boeken. De waren allemaal een kasboek. Deze werden meestal zo een 10 jaar bewaard of zelfs helemaal niet weggegooid. Het nam veel ruimte in beslag en het bijhouden van het kasboek was ook veel werk. Gelukkig is er nu de online kasboek.

Online kasboekEen online kasboek werkt volgens dezelfde concept als de papieren versie. Alleen het aanvullen en bijhouden ervan is veel makkelijker geworden dankzij de online kasboek. Het handige van de online kasboek is ook dat een grote deel ervan automatisch gaat. Je hebt zo veel minder werk aan het bijhouden van de online kasboek.

Een software voor online kasboek werkt vaak met een automatische systeem. Bij de meeste van zulke software moet je de bankafschriften downloaden en inde software zetten. De software gaat dan vervolgens zelf de inkomsten en uitgeven indelen.

Op deze manier is het boekhouden toch een stuk makkelijker. Ook particulieren kunnen gebruik maken van de software voor hub huishuiden. Met een online kasboek kunnen ze bijhouden wat ze per maand allemaal uitgeven en wat er binnen komt. Het werkt natuurlijk wel net even anders dan de online kasboek voor ondernemers.

https://www.consumentenbond.nl

http://www.smartkasboek.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *