Online medicijnen kopen
Posted by on sep 5, 2013 in Medicijnen | 0 comments

medicijnenVroeger kon je alleen maar bij de apotheek medicijnen halen en heel vaak ook alleen maar op recept. Met de komst van internet zijn er ook internet apotheken erbij gekomen. Hier zijn er 2 groepen in. Je hebt de online versie van offline apotheken. Die houden zich aan de Nederlandse regels en je moet er voor heel veel medicijnen een recept van een dokter hebben en zonder een recept krijg je geen medicijnen mee. De kosten worden dan ook volgens de Nederlandse wet gedekt door de verzekering. De tweede groep apotheken zijn apotheken gevestigd in het buitenland en hoeven zich dus ook niet aan de Nederlandse regels te houden. Bij deze apotheken kan je gewoon zonder een recept medicijnen bestellen en krijgt dat ook gewoon geleverd.

Het voordeel van een apotheek gevestigd in Nederland is dat je weet waar je aan toe bent en je met je klachten ergens naar toe kan ga en de kwaliteit van de producten wordt meestal ook gewaarborgd en je hebt het vergoeding van de verzekering. Bij een online apotheek weet je meestal niet waar de producten vandaan komen en op wat voor manier er een controle plaats vind, dit maakt het allemaal wat onzekerder, het voordeel is wel dat je geen recept nodig hebt. Kijk voor meer informatie op deze website.

Blijf altijd je gezonde verstand gebruiken als het op medicijnen aankomt. Je kan er makkelijk verslaafd aan raken of ze hebben andere bijwerkingen, het is niet voor niets dat er een recept nodig is voor sommige medicijnen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *