Opvoeding van een puppy
Posted by on feb 28, 2014 in Huisdieren | 0 comments

Een gezonde puppy is afhankelijk van hoe die opgevoed is, fokkers die van honden houden en van hun werk, zullen de puppy’s dan ook goed opvoeden.

puppyIn de eerste plaats is de voorbereiding belangrijke voor de puppy’s geboren worden. Er moet namelijk een werpkist zijn voor de moeder in een goede warme plek en ze moet constant voeding krijgen, om in goede gezondheid te blijven.  Ze moet na de geboorte ook immers op kracht blijven om voor de pasgeboren puppy’s te zorgen.

Wanner de puppy’s geboren zijn hoeft er nog niet voor hun gezorgd te worden want hun moeder zal voor ze zorgen en ze voeden, maar er moet er wel voor gezorgd worden dat de moeder altijd eten heeft om op kracht te blijven, en de puppy’s te kunnen voeden.

In de eerste weken is het belangrijk dat de puppy’s goed socialiseren, ze zullen dan aan hun omgeving wennen en ook aan de mensen. Goede fokkers zorgen er dan ook voor dat de pups goed kunnen socialiseren en dat ze aan de mensen kunnen wennen. De werpkist is dan ook in de huis, zodat de pups aan de geuren kunnen wennen, want puppy’s zien in de eerste weken nog niks, ook horen ze niks.  Kijk hier voor meer informatie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *