Popcorn Time
Posted by on jun 30, 2015 in Ontspannen | 0 comments

Tegenwoordig kunnen mensen online gratis naar films en series kijken. Voor veel mensen is het ook handig dat ze anoniem naar films en series kunnen kijken, vooral wanneer het in hun land verboden is om films en series te streamen.

popcorn timeIn veel landen is het verboden om online naar films en series te kijken, zonder dat er hiervoor geld naar de auteurs gaat. In Nederland zelf is er veel onduidelijkheid over en het is nog niet echt duidelijk of het illegaal is. In Nederland is het wel verboden om illegaal films te downloaden, maar zolang je het niet download overtreed je de wet niet.

Met Popcorn Time is het mogelijk om anoniem naar films en series te kijken. Popcorn Time heeft namelijk een ingebouwde VPN dat dit mogelijk maakt. Het maakt dan dus niet uit of het illegaal of legaal is, want niemand komt er ooit achter. Na het bekijken van de film of serie blijft er geen spoor van over. Niemand kan dan ook ooit controleren of jij naar een film of serie hebt gekeken. Voor ons is het anoniem kijken naar films en series natuurlijk wel handig, maar niet echt nodig.

Wat wel voor ons erg belangrijk is dat Popcorn Time gratis is. Dit betekent dus dat we gratis naar de nieuwste films en series kunnen kijken, zonder er maar ook 1 cent voor te betalen. Meer weten? Kijk op een van de onderstaande websites:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *