Restaurant Mont
Posted by on apr 2, 2017 in Eten en Drinken | 0 comments

Als je net even de grens overgaat naar Duitsland ben je zo in Bad Benheim waar je restaurant Mont kunt vinden. Het is een hele bekende restaurant door zijn lekkere gerechten en de unieke ambiance. Sommige Nederlanders gaan zelfs de grens over om alleen bij restaurant Mont te eten.

Wat restaurant Mont bijzonder maakt is de inrichting en de ambiance. Vanuit de meeste tafels heb je zicht in de open keuken waardoor je kunt zien wat er gekookt word en hoe er gekookt word. Er heerst een totale zekerheid en openheid over wat je gaat eten. Bij sommige restaurants kun je niet geloven hoe de restaurantkeuken eruit ziet. Bij restaurant Mont zie je het zelf en je ziet ook de werkwijze. Een schone keuken waar artiesten werken om de lekkerste gerechten te maken.

Wat ook restaurant Mont bijzonder maakt is dat je niet altijd weet wat er op het menu zal staan. Het menu wordt bij restaurant Mont namelijk vaak aangepast en verandert. Zo kunnen zelfs de vaste gasten verrassingen verwachten. Het blijft me ook altijd maar verbazen met wat voor passie de personeel werkt. Van de chef tot aan de serveerders iedereen heeft er altijd zin in en een lach voor de klanten.

www.restaurant-mont.de/nl

www.vvvhaaksbergen.nl

www.tripadvisor.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *