Snel afvallen buik
Posted by on aug 1, 2015 in Dieet | 0 comments

Wie wil er nou niet snel afvallen bij de buik gedeelte? We zijn als samenleving erdoor geobsedeerd en het is logisch. We willen immers allemaal goed uitzien en goed in ons vel zitten.

Afvallen buikVooral voor en in de zomermaanden houden mensen zich veel bezig met afvallen buik. Dit is namelijk de tijd waarin andere mensen hun buik goed kunnen zien. In de wintermaanden hebben mensen veel of dikke kleren aan, waardoor de buik niet goed te zien. In de zomer hierin tegen draagt iedereen minder en is de buik goed zichtbaar. Veel mensen proberen dan ook zoveel mogelijk af te vallen.

Buikspieroefeningen

 

De beste manier om het overtollige vet kwijt te raken zijn de buikspieroefeningen. Met buikspieroefeningen kun je de aandacht richten op afvallen buik en krijg je sneller resultaat. Je kunt natuurlijk gaan diëten en veel cardio doen. Dit is ook goed, maar dan raak je vet kwijt op verschillende plekken op je lichaam. Als je vet op je buik wil kwijt raken moet je meer bezig houden met buikspieroefeningen. Buikspieroefeningen nemen enkel 10 tot 20 minuten per dag in beslag. Het is dus heel goed te doen en je kunt elke 4de rust nemen. Op onderstaande websites vind je meer informatie:

Dieet

Een goede dieet is ook zeker aan te raden. De combinatie van goede voeding en buikspieroefeningen zorgt er namelijk voor dat je nog sneller afvalt en een platte buik krijgt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *