Stoppen met roken
Posted by on jan 10, 2014 in Roken | 0 comments

stoppen met rokenAnno 2014 zijn we het allemaal met elkaar over eens dat roken slecht voor je is maar hoe kom je nou van het roken af, er zijn maar weinig mensen die echt van het roken af komen. De reden waarom de mensen heel snel afhaken is omdat ze een gewoonte die ze door de jaren heen hebben gebouwd in een keer op moeten geven. Ik vind dat dit ander moet, ik ben zelf gestopt met roken en heb dat met behulp van een e sigaret gedaan. In deze artikel ga ik uitleggen hoe ik het gedaan heb.

Stap 1

Ik ben over gestapt op een e sigaret, ik ben dan smoke gaan roken. Dit was een hele overgang, een e sigaret was lang niet zo lekker dan een gewone sigaret maar het was toch wat en ik mocht het overal gebruiken, dus als ik even trek had in een sigaret was het niet direct een hele marteling maar pakte even mijn e sigaret en nam daar een paar trekjes van.

Stap 2

Ik heb een paar maanden de e sigaret gerookt, ik vond het toen tijd worden om helemaal te stoppen, op een maandag nam ik geen e sigaretten mee naar het werk, gek genoeg had ik geen behoefte meer aan, er zijn wel een paar momenten van zwakte geweest maar dat heb ik van me zelf af gezet en rook tot de dag van vandaag niet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *