UPC bestaat niet langer
Posted by on jul 23, 2015 in Telecom | 0 comments

UPC alles in 1 is niet langer beschikbaar, want het is opgeheven in Nederland. Het moederbedrijf van UPC heeft Ziggo overgenomen deze jaar en de activiteiten van beide bedrijven zullen onder de Ziggo naam verder gaan in Nederland.

Liberty Global

alles in 1 liberty globalLiberty Global is een Amerikaanse bedrijf dat zich vooral bezig houd met televisie, internet en telefonie. Het is volgens sommige analisten de grootste bedrijf telecommunicatie. Liberty Global staat vooral bekend in de wereld onder de naam UPC. Het gebruikte deze handelsnaam ook in Nederland om onder andere alles in 1 te verkopen. Na een overname eerder deze jaar met Ziggo hebben ze besloten om UPC op te heffen. Ziggo en de Ziggo alles in 1 is in Nederland veel bekender, Het is echt een Nederlandse handelsnaam en daarom wil Liberty Global deze handelsnaam in Nederland gebruiken. Lees meer over deze overname op de website van de consumentenbond.

Ziggo de grootste

ziggo alles in 1Ziggo is nu ieder geval de grootste, maar is het de beste? Het is niet te ontkennen dat Ziggo nu de grootste netwerk heeft. Het kan nu veel meer aanbieden op het gebied van alles in 1, maar dit kan KPN ook. De kleine spelers doen ook nog mee. Tele2 biedt bijvoorbeeld het alles in 1 aan tegen hele scherpe prijzen om klanten aan te trekken. Wil je weten welke alles in 1 het beste bij jouw situatie past? Vergelijk dan de alles in 1 providers op de onderstaande websites.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *