Vrijwaringsbewijs sloopauto
Posted by on aug 28, 2015 in Vervoer | 0 comments

Als je nog een eigenaar bent van een sloopauto moet je helaas nog wegenbelasting betalen. Je zal dus een nieuwe eigenaar moeten vinden voor de sloopauto om een vrijwaringsbewijs te krijgen. Een sloopauto kun je natuurlijk niet meer als een tweedehands auto verkopen, maar waar kan je het dan wel verkopen?

Vrijwaringsbewijs sloopautoEen sloopauto is nog wel geld waard en je kunt het verkopen aan diverse autohandelaren, autobedrijven en autosloperijen. Zij zullen je meestal een eerlijke prijs geven voor je sloopauto en ze halen het ook nog gratis op.

Wat doen ze met de sloopauto?

Nu vraag je misschien af wat ze met de sloopauto doen en hoe ze eraan verdienen. Een sloopauto heeft nog een hoop onderdelen dat gebruikt kunnen worden, ondanks dat niet meer goed of helemaal niet meer kan rijden. De onderdelen worden gedemonteerd en indien nodig gerepareerd. Deze onderdelen worden vervolgens in Nederland en in het buitenland verkocht.

De sloopauto zelf is ook nog geld waard, want de materialen van een sloopauto kunnen hergebruikt worden. Bij een PST fabriek worden de diverse materialen van een sloopauto gescheiden en daarna als nieuwe grondstof gebruikt.

Kijk voor meer informatie op een van de volgende sloperijen:

Een eerlijke prijs

Wil je een eerlijke prijs voor je sloopauto? Bezoek dan diverse websites van autodealers, autohandelaars en autosloperijen en vraag offertes aan. Zo krijg je al snel een overzicht van wat je kunt krijgen voor je sloopauto.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *