Zorgtoeslag
Posted by on sep 3, 2013 in Zorgverzekering | 0 comments

zorgtoeslag 1Iedereen moet tegenwoordig een ziektekosten verzekering hebben, dit geld ook voor jou en iedereen die je kent. Je kan wel denken dat je geen verzekering nodig hebt maar daar denkt de overheid anders over, jij bent verplicht om een verzekering af te nemen en als je dat niet doet dan neemt de overheid het af voor je en je bent dan aan de overheid geld schuldig. Dit geld wordt door de cijb dan ingezameld en als je het niet betaald heb je een groot probleem.

Als je van mening bent dat je dat kosten voor de zorgverzekering niet op kan brengen kan je kijken of de overheid je hierbij wilt helpen, overheid helpt mensen die de kosten van deze verzekering niet op kunnen brengen met een kleine toeslag die wel op kan lopen tot 90% van het geld die je voor je verzekering moet betalen. Dit allemaal is afhankelijk van hoeveel geld je verdient. Je weet pas hoeveel je krijgt als je de aanvraag hebt ingediend.

Een aanvraag voor de zorg toeslag dien je in via een formulier bij de BD, De BD kijkt dan of je hier recht op hebt en keert vervolgens wel of niet uit aan je. Als je te veel geld verdient kan je erop rekenen dat je het niet krijgt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *